Välkommen till mina websidor!

Hälsan är en av de mest betydelsefulla faktorerna i vårt liv. Den medför bättre möjligheter till att förverkliga livet enligt våra önskemål!

Som homeopat har jag verkat sedan 1996. Tillika har jag också användt blomterapi, reiki-energi behandling, EFT-terapi, Emotional Freedom Technics, samt som nyaste, NES-terapi, Nutri-Energetics System, NES Health.

Homeopati strävar till att återhämta hälsan med tanke på helheten av människan. I Homeopati iakttas människans fysiska, emotionella samt mentala symptom. Dessa symptom definierar vilket homeopatiskt läkemedel som passar åt individen. På detta sätt behandlas både akuta och kroniska fall.

Den individuella helhetsbehandlingen med homeopatiska läkemedel bygger på att människan själv mobiliserar läkande krafter och att symptomen endast är ett uttryck för organismens försök till att bota sig själv.

Homeopati är en säker, och effektiv behandlingsmetod utan sidoeffekter, som passar till många olika åkommor och sjukdomar så gott som fysiska och/eller psykiska. Vid behov kan homeopati användas som stödande vård samtidigt med av läkaren ordinerade mediciner.

I NES-terapi läses det så kallade biokroppsfältet, The Human Body Field, med hjälp av en detektor, Space Resonance Transducer, som är kopplad till datorn. Resultaten visar eventuella störningar eller blockeringar i kroppens energi- och informationsfält. Peter Fraser, upphovsman till NES-analys, har forskat människans kroppsfält sedan 1982. Han har förenat den mångtusenåriga kunskapen om kroppens meridianer till kvantteori. Med hjälp av NES-infoceuticals återställs kroppsfältets helhet och kroppens egen tillfriskningskapacitet.

EFT, Emotional Freedom Technics, är en terapi, med vilken man kan effektivt understöda processen av både fysiska och psykiska symptom. Genom att klappa lätt på vissa akupunkturställen i kroppen, samtidigt som man uttalar högt känslor tex. gällande ens ryggvärk, bryts kvarblivna traumor ut från cellminnet, vilket i sin tur sätter i gång tillfriskningsprocessen.

Om tidigare nämda terapier hittar du grundinformation på mina sidor.

Ta gärna kontakt så tittar vi vilka av dessa terapier som betjänar Dig bäst!

Ovannämda terapier kompletterar varandra utmärkt.

Homeopat och NES-terapeut Ann-Britt Hagelberg
RING! 040-721 1525 

profiili

Homeopaatti ja NES-terapeutti

Ann-Britt Hagelberg

Homeopaatti ja NES-terapeutti Ann-Britt Hagelberg | Auringonkatu 8 B 02210 Espoo | 040-7211525 | annbritt(a)homeopatia-nes.fi