"Ann-Britt on aarre."

Hänellä on ainutlaatuinen, luontainen kyky tehdä kysymyksiä, jotka auttavat
asiakkaan paranemisen tiellä eteenpäin.

Minä sain Ann-Britiltä rahassa mittaamattoman avun - lapsen. Vuosien hoidot lapsettomuusklinikalla eikä minkäänlaista merkkiäkään tärpistä kuulunut. Syyt lapsettomuuteen klinikalla selvisivät, mutta niiden korjaaminen ei tärppiä silti tuonut. Lääkäri oli ihmeissään. Lopetimme miehen kanssa hoidot tuloksettomina.

Minä halusin vielä koittaa homeopatiaa. Ann-Britt oli ensimmäinen terapeutti, joka kartoitti kokonaiselämäntilanteeni, muut olivat hoitaneet vain oireita, olin siitä hyvin otettu. Hän aloitti kehon puhdistamisen ja ohjasi minut miettimään henkisiä solmuja. Ann-Britin ansioista sain mielestäni monta kipeää taakkaa pois, sellaisiakin jotka olin kuvitellut jo työstäneeni loppuun.

Maaliskuussa aloitin Ann-Britin luona ja uutena vuotena plussasin ja nyt meillä on terve, ihana poikavauva joka tuhisee ja möyrää lämpöisenä sylissäni juuri nyt.
Kiitos Ann-Britt!

Suosittelen Ann-Brittiä kaikille joilla on usko ja valmius työstää myös henkisiä asioita, vaikka oireet olisivat fyysisiä.

- Nimimerkki Johanna 39v.

profiili

Homeopaatti ja NES-terapeutti

Ann-Britt Hagelberg

Homeopaatti ja NES-terapeutti Ann-Britt Hagelberg | Auringonkatu 8 B 02210 Espoo | 040-7211525 | annbritt(a)homeopatia-nes.fi