The NES Health Total WellNES System

Nutri-Energetics System, NES-terapia, on kokonaisvaltainen terveydenhoitojärjestelmä, joka on syntynyt kvanttiteorian, biofysiikan ja kiinalaisen lääketieteen pohjalta.

NES terapia perustuu käsitteeseen ihmisen kehokentästä, joka NES-järjestelmän mukaan muodostuu kehon energia- ja informaatiokentistä. Se on kehon tärkein ohjausjärjestelmä, joka ohjaa ja hallitsee kehon toimintoja.

NES-terapia toimii erinomaisesti terveyden ja hyvinvoinnin ylläpidossa ja edistämisessä. Se antaa lisää elinvoimaa ja vireyttä. Kuntoilijat ja urheilijat saavat lisää tasapainoa ja suorituskykyä. NES-terapia toimii tehokkaana tukena elämän muutostilanteissa ja auttaa stressinhallinnassa. NES-terapiasta on erityisesti hyötyä myös kroonisten sairauksien hoidossa.

 

The NES Health Total WellNES System on kolmiportainen menetelmä, joka näyttää kehon energeettisen tilan ja korjaa siinä olevia häiriöitä.

        NES Provision

                   miHealth

               NES Infoceuticals

wellness-three-steps

NES ProVision

Kehokentän skannaus; tila luetaan tietokoneeseen liitetyn lukulaitteen avulla. Tuloksesta selviää missä kohdin kehoa energia- ja informaatiokentissä on häiriöitä ja tukoksia; terveysongelmien syyt.

NES-analyysistä selviää terveydentilaasi liittyen mm. seuraavaa:
*sydän- ja verenkiertojärjestelmän tila
*ruoansulatus- ja hermojärjestelmän tila
*aineenvaihdunta / ravitsemustila
*tuki- ja liikuntaelinten tila
*mentaalinen ja emotionaalinen tila

NES miHealth laite

NES miHealth käyttää biosähköstimulaatiota ja magneettikenttiä välittääkseen elimistölle informaatiota, jota se tarvitsee palautuakseen luonnontilaan.

Laite puhdistaa energiatukokset, vapauttaa triggeri pisteet ja korjaa energiavirran koko kehossa. Asiakkaat kokevat usein välitöntä helpotusta oireissaan. miHealth hoito stimuloi kehon omaa synnynnäistä paranemiskykyä.

NES Infoceuticals (Paranteet)

Kun kehon energiatukokset on poistettu miHealt laitteella, voidaan hoitoa jatkaa kotona päivittäisen NES-paranne protokollan mukaisesti. NES ProVision suosittelee kehokentän analyysin pohjalta NES-paranteita, jotka ovat sillä hetkellä kaikkein tärkeimpiä kehon hyvinvoinnille. Niitä käytetään noin kuukauden ajan, jonka jälkeen analyysi toistetaan.

Kehokentän häiriöiden korjaamiseen on yli 70 erilaista bio- informaatio valmistetta. Jokainen NES-paranne on energeettinen valmiste, niiden vaikutus perustuu bio-informaatioon, joka on lasereilla koodattu mikromineraalien atomirakenteeseen. NES- paranteet sisältävät lisäksi vettä, kasvipohjaisia kolloidisia mineraaleja ja pienen määrän alkoholia säilöntäaineena. NES- Paranteet palauttavat kehokentän eheyden ja siten kehon oman paranemiskyvyn.

 

NES-järjestelmä perustuu australialaisen Peter Fraserin tutkimuksiin, joita hän teki yli 35 vuotta. Peter Fraser toimi kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion professorina Victorian yliopistossa Melbournessa sekä opetti homeopatiaa ja ayervedaa.

Hän todensi kiinalaisen lääketieteen vuosituhansia vanhoja teorioita kokeellisesti ja yhdisti ne moderniin biologiaan, anatomiaan sekä fysiologiaan. Viimeiset 25 vuotta hän tutki biologisten järjestelmien tiedonsiirron periaatteita ja löysi ihmisen kehokentän. Hän myös kehitti kehokentän korjaajat, NES-paranteet (Infoceuticals).

Peter Fraser Harry Massey
nes-4 nes-5

Peter Fraser perusti yhdessä englantilaisen yrittäjän ja visionäärin Harry Masseyn kanssa NES Health yrityksen. Harry Massey kehitti vallankumouksellisen teorian pohjalta tietokoneistetun teknologian kehokentän lukemiseen.

"NES Health and everything we do is based on one core belief:
Information and Energy Control Biology”

 

NES-terapeutti ja homeopaatti Ann-Britt Hagelberg

Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ajanvaraus: +358 40 721 1525

Vastaanotto:
Auringonkatu 8 B, 02210 ESPOO
sekä
Terveyskauppa Bio-Shop Ikinuori
Kielotie 14, 01300 VANTAA

Lisätietoa: www.homeopatia-nes.fi sekä www.neshealth.com

profiili

Homeopaatti ja NES-terapeutti

Ann-Britt Hagelberg

Homeopaatti ja NES-terapeutti Ann-Britt Hagelberg | Auringonkatu 8 B 02210 Espoo | 040-7211525 | annbritt(a)homeopatia-nes.fi