Tervetuloa sivuilleni!

Terveys on yksi tärkeimmistä tekijöistä elämässämme. Hyvä terveys luo mahdollisuudet onnellisempaan elämään. Terveenä jaksaa tehdä töitä, harrastaa ja toteuttaa unelmia.

Olen toiminut homeopaattina vuodesta 1996 lähtien. Homeopatian lisäksi olen käyttänyt kukkaterapiaa, reiki-energiahoitoa, EFT-terapiaa, Emotional Freedom Technics. Uusin aluevaltaukseni on NES-terapia= Nutri-Energetics System, NES Health.

Homeopatia pyrkii terveyden palauttamiseen kokonaisvaltaisella tavalla. Homeopatiassa huomioidaan ihmisen fyysiset, emotionaaliset sekä mentaaliset oireet. Tämän oirekokonaisuuden perusteella määritellään, mikä homeopaattinen valmiste yksilölle sopii. Näin toimitaan sekä akuuteissa että kroonisissa vaivoissa.

Yksilöllinen ja kokonaisvaltainen hoito homeopaattisilla valmisteilla perustuu ihmisen kykyyn saattaa käyntiin parantavat voimat itsessään. Oireet ovat vain ilmausta elimistön yrityksestä parantaa itse itsensä.

Homeopatia on turvallinen ja tehokas hoitomuoto kaikenlaisiin vaivoihin ja sairauksiin ilman sivuvaikutuksia. Se soveltuu niin fyysisten kuin psyykkisten oireiden hoitoon. Homeopatiaa voidaan tarvittaessa myös käyttää tukihoitona lääkärin määräämien lääkkeiden kanssa.

NES-terapiassa luetaan kehokentän, The Human Body Field, tilaa tietokoneeseen liitetyn lukulaitteen, Space Resonance Transducer, avulla. Tuloksesta selviää missä kohdin kehoa energia- ja informaatiokentissä on häiriöitä ja tukoksia. Peter Fraser, NES-analyysin kehittäjä, on tutkinut ihmisen kehokenttää vuodesta 1982 alkaen. Hän on yhdistänyt tuhansien vuosien takaisen tiedon kehon meridiaaneista kvanttifysiikkaan. NES-paranteet, NES-Infoceuticals, palauttavat kehokentän eheyden ja kehon oman paranemiskyvyn.

EFT, Emotional Freedom Techniques, on hoitomuoto, joka auttaa ja tukee tehokkaasti sekä fyysisten että henkisten oireiden läpikäymistä, prosessointia. Hoidossa taputetaan kevyesti tiettyjä akupunktiopisteitä samalla lausuen esimerkiksi selkäkipuun liittyviä tuntemuksia. Näin puretaan solumuistiin jääneitä traumoja ja paranemisprosessi käynnistyy.

Perustietoa edellä mainituista hoitomuodoista löytyy sivuiltani.

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan mitkä hoitomuodot palvelevat parhaiten Sinua!

Edellä mainitut terapiat täydentävät toisiaan erinomaisesti.

Homeopaatti ja NES-terapeutti Ann-Britt Hagelberg 
SOITA! 040-721 1525

profiili

Homeopaatti ja NES-terapeutti

Ann-Britt Hagelberg

Homeopaatti ja NES-terapeutti Ann-Britt Hagelberg | Auringonkatu 8 B 02210 Espoo | 040-7211525 | annbritt(a)homeopatia-nes.fi